Een tevreden klant, daar staan wij voor!

Het ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van elektrische installaties vergt mensen met kennis van het vak. En die vind u bij Holland Marine Electric. Een gemotiveerd team dat dag en nacht voor de klant klaar staat. Het lukt ons keer op keer om de klant tevreden te stellen. Ook U! Want Holland Marine Electric is the marine electrical solution!

SERVICE

In de maritieme sector kan een falende elektrische installatie grote gevolgen hebben. Holland Marine Electric zet zich 24/7 in om bij een storing van uw elektrische installatie de downtime zo kort mogelijk te houden. Door een groot aantal elektrische componenten op voorraad te hebben en het snel kunnen handelen, streven wij er naar om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

sY-AxXh0.jpg

INBEDRIJFSTELLING

3.jpg

Na een nieuw- of verbouw project wilt u er van uit kunnen gaan dat alle elektrische systemen aan boord van uw schip betrouwbaar zijn en dat de installateur naar uw wensen heeft geluisterd. Holland Marine Electric kan voor u als onafhankelijke partij de taak van het in bedrijf stellen op zich nemen. Wij testen alle elektrische systemen aan boord en verzorgen de afnames met de classificatie bureaus, eigenaar en klant.

INSTALLATIE

Ieder schip is uniek. Wij installeren op maat gemaakte installaties op ieder schip. Wij zijn continue bezig met het vinden van efficiëntere werk methodes en dat merkt u. Wij dragen zorg voor een installatie die betrouwbaar is. En dat alles binnen een strakke planning.  

1.jpeg
frank bonefaas.jpg