top of page
ANNA_HENDRIKA_edited.jpg

ONS NIEUWS

H171 - BRANDMELD CENTRALE

15 februari 2022

H171 - BRANDMELD CENTRALE

Holland Marine Electric heeft in vier dagen een nieuw adresseerbaar brandmeld systeem geïnstalleerd en getest op de H 171 - Cornelis Vrolijk van diepzee rederij Vrolijk. De diepzee trawler werd in 1986 gebouwd bij de IJsselwerf te Capelle a/d IJssel. De toen geïnstalleerde brandmeldcentrale was dusdanig gedateerd, dat er na twintig jaar trouwe dienst afscheid van werd genomen.

NEN 3140 - KEURINGEN

15 februari 2022

NEN 3140 - KEURINGEN

Alle door de werkgever verstrekte elektrische apparatuur moet gekeurd worden volgens de NEN3140.
De apparatuur wordt dan gecheckt op een veilige werking.

NIEUWE WALVOEDINGS INSTALLATIE

15 februari 2022

NIEUWE WALVOEDINGS INSTALLATIE

Holland Marine Electric (HME) heeft meegewerkt aan een groot project om energie van de wal bruikbaar te stellen voor grote zeeschepen in IJmuiden en Scheveningen. Door de (groene) stroom van de wal te gebruiken, kunnen dieselmotoren uitgeschakeld worden, waardoor de lucht schoner word en omwonenden minder overlast hebben van de trillingen en het geluid van de haven. Een mooi project waar wij erg trots op zijn!

TESTEN MOTOR BEVEILIGINGS SYSTEEM

15 februari 2022

TESTEN MOTOR BEVEILIGINGS SYSTEEM

Het periodiek testen van een motorbeveiligingssysteem is van groot belang voor een goede werking van het systeem. Ongemerkt kunnen er door de jaren heen verschillende sensoren defect raken, waardoor de motor niet meer beveiligd is tegen bijvoorbeeld te hoge temperaturen en te lagen drukken.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page